Innflytningsfest.

En av 90-talls låtene som slo ann på festen! :P

Var på innflytningsfest for Gina i går! Først dro jeg og søstern min til naboen å tok ett par øl med dem før vi kjørte til festen. Var utrolig koselig der :D Vi lagde jorbærsmoothie drinker, spiste chips og hørte på en blanding av 90-talls og reggae musikk!! Det startet 8 så vi satt der helt til kvart over 12! da bestemte jeg, søs, Carina og Daniel oss for å dra videre til byen.

Gitar på fest slår alltid ann! :D

Her er gjengen på vei langs T-bane linjen! :P haha

Ut på nye eventyr :P haha

For en komplisert måte å komme se til bussen på. Vi gikk opp en bakke og hoppa over et høyt gjerde! ( jeg tror alle har blåmerke på innsiden av lårene i dag!) Uansett.. når vi kommer oss over finner vi ut at vi har kommet oss til t-bane linjen. Vi måtte gå langs t-bane sporene for så å komme til en av platformene.. Men det var litt gøy også! Vi lo hele veien og klarte å rekke bussen med 1 min!! Snakk om flaks! :D Herlig kveld!

I dag(Søndag) skal jeg, søs, fettern min og dama hans på kino og se "Vi må snakke om Kevin". Den så utrolig spennende ut og den har fått en 6'er! :D Blir bra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Okei! Lezbihonest here :P Er en jente fra Oslo på 19 år som lever livet fullt ut. Jeg blogget mye før, da jeg bodde ett år i USA. Det er nå 3 år siden.. tiden flyr. Jeg er også lesbisk og har ikke noe problem med å si det. Gay pride ;D Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del på fritiden, og kommer derfor til å legge ut tegningene/maleriene mine her. :D Blir en personlig blogg hvor jeg legger ut om livet mitt, kunsten min og tull å tøys! :D hehe:) Hvis du lurer på noe kan du endte kommentere eller sende meg en mail på, rulern92@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits