Got some new shit in London!!

Tok tattovering som du kan se i forrige innlegg. Dette er bare ett mye bedre bilde av den! :D Driit fornøyd!

Hat! :D

Denim jakke!!

Bob Marley topp!

flere topper!

Ryggsekk! :D

T-shorte med bukseseler!!

Drikke!! :P

Slim jeans.

Fjær øredobber!!

Kokos lotion! :D

Brun bluse.

Hvit kose gense! :P Chill.

Jeg handlet det meste på primark og Topshop! Anbefaler dere som skal til London å dra dit. Topshop er kanskje litt dyrt.. mye av det, men sinsykt mye kult. Så ligger det rett utenfor t-banen som heter Oxford street! :D Oh yeah. Pluss at fyren som tattoverte meg har en egne side på nette og facebook side.

http://facebook.com/artbyadem

http://www.artbyadem.com

Han er sinnsykt flink pluss at han har tattovert mange kjente! Jeg tror han sa John Carew var fast kunde hos han :P haha! Uansett! hvis du skal ta tattovering så er han den rette. Ingen tvil :D Jeg er super fornøyd!

 2 kommentarer

Victoria's oase

20.mar.2012 kl.19:00

Nice. :)

-Vil du bli spådd, kan du besøke min blogg.

Tonje

21.mar.2012 kl.08:47

takk! :D haha ja! :P

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Okei! Lezbihonest here :P Er en jente fra Oslo på 19 år som lever livet fullt ut. Jeg blogget mye før, da jeg bodde ett år i USA. Det er nå 3 år siden.. tiden flyr. Jeg er også lesbisk og har ikke noe problem med å si det. Gay pride ;D Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del på fritiden, og kommer derfor til å legge ut tegningene/maleriene mine her. :D Blir en personlig blogg hvor jeg legger ut om livet mitt, kunsten min og tull å tøys! :D hehe:) Hvis du lurer på noe kan du endte kommentere eller sende meg en mail på, rulern92@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits