Kofferten er pakket.

Da reiser jeg til London! Blir borte helt til Søndag :D Jeg har gledet meg så utrolig lenge til denne turen, og jeg har offesielt bestemt meg for å ta en drømmefanger tatovering på skulderbladet! istede for en guardian angel. Grunnen er at jeg syns det er mye mer "mystisk", poetisk og vakkert. Det beskriver meg som person og det sier hva jeg mener sterkt! at man skla følge drømmen sin!

Litt trøtt fortsatt.. klokka er jo halv 5! :P Sto opp kl.4!! :P

Legger ut masse bilder på mandag! vi ses :D ♥

2 kommentarer

Ine Malen

15.mar.2012 kl.05:02

Kos deg masse, skulle egentlig reise denne helgen jeg også men ble syk så måtte avlyse:/

Lite tips om du allerede ikke har tenkt på det, så burde du kjøpe travel pass ellers kan det bli dyrt, ved mindre du ikke har bil da:)

Tonje

19.mar.2012 kl.09:34

Tusentakk! :D har kost meg masse :D:D skal legge ut bilder så fort jeg får tid! ja det er veldig dyrt å komme seg rundt i byen.. koster jo nesten 70 kr hver dag for dags kort! :S :) Takk for tipset ;)

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Okei! Lezbihonest here :P Er en jente fra Oslo på 19 år som lever livet fullt ut. Jeg blogget mye før, da jeg bodde ett år i USA. Det er nå 3 år siden.. tiden flyr. Jeg er også lesbisk og har ikke noe problem med å si det. Gay pride ;D Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del på fritiden, og kommer derfor til å legge ut tegningene/maleriene mine her. :D Blir en personlig blogg hvor jeg legger ut om livet mitt, kunsten min og tull å tøys! :D hehe:) Hvis du lurer på noe kan du endte kommentere eller sende meg en mail på, rulern92@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits