60 årslag for tante.

haha skikkelig husmor Christina! Flinke kusina mi det :P

Dessert! NAM :D De serverte så utrolig mye god mat! Jeg skeia ut litt på sunnhets spisingen for å si det sånn! :P Men det er lov i helgene.

haha pappa kom utkledd som dame! Det var jo bare jenter som fikk komme. Var jentefest :P Typisk pappa å gjøre noe sånt! hahah :D Morsomt!

Så endte vi kvelden kl 2.30 med karaoke! :P Var et utrolig koselig 60 årslag, og morro å være samlet med familien. Noe som ikke skjer så alt for ofte, bare i høytidene så dette var kos. Skal dra til London nå på Torsdag med samme gjengen så dette blir bra! :P Gleder meg :D:D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Okei! Lezbihonest here :P Er en jente fra Oslo på 19 år som lever livet fullt ut. Jeg blogget mye før, da jeg bodde ett år i USA. Det er nå 3 år siden.. tiden flyr. Jeg er også lesbisk og har ikke noe problem med å si det. Gay pride ;D Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del på fritiden, og kommer derfor til å legge ut tegningene/maleriene mine her. :D Blir en personlig blogg hvor jeg legger ut om livet mitt, kunsten min og tull å tøys! :D hehe:) Hvis du lurer på noe kan du endte kommentere eller sende meg en mail på, rulern92@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits