Update på ferien.

 Tumblr_lzp855loc31qieq9mo1_1280_large

mandag dro jeg ut med Sivert. Vi var på trompeten og endte opp på nach på Thon hotel med folk vi møtte. haha..Hun ene var en Linni Meister lookalike og hun andre var en sommerflørt lookalike. haha! Jeg ble nesten skremt! hun var så lik en jeg møtte i kreta. Det endte med at jeg kom hjem kl 7 på morningen, og det med den verste hangoveren jeg noen gang har hatt. Det føltes som jeg var sjøsjuk på land :S Ouch!

tirsdag dro jeg med Helene og Gina til Omar. Hajir kjørte oss så det var chill! :P Vi var der en liten stund.. men det var koselig så lenge det varte.  Vi spilte kort, drakk øl og spiste sørlandschips. NAM! Etter det skulle vi bli kjørt hjem av Hajir, men det endte opp med at vi dro til trompeten :P Seb var også med! ;P Vi dansa og folka sang karoke.. fint må jeg si! eehm nei :P haha.

I dag (onsdag) Dro på zumba i dag tidlig.. kan ikke tro jeg tok på alarm kl 10 for å dra å trene. men det var helt klart verdt det! Ble en zumba time og en mage og rygg time! Utrolig digg å trene igjen.

Null sminke og hårkur! :P

Hørte på den i bilen! de er så fiiin :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Hey guys! Er en jente fra Oslo som lever livet fullt ut. Jeg er også lesbisk noe som gjør livet mitt noe anderledes. Står for hvem jeg er:)Jeg blogget mye før, da jeg Bodde ett år i USA. (Det er 2 år siden) Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del :) kommer til å legge ut ting jeg gjør etterhvert. :)

Kategorier

Arkiv

hits