Whats going on.

 

Fredag: Tiden flyr så fort føler jeg. Det nærmer seg snart vinterferie, og jeg føler ikke at det såå lenge sden jeg startet på skolen. Vi er nå i 2 semesteret og etter at skolen er ferdig kommer jeg til å finne meg en fulltids jobb. Blir vell å flytte med Alex når det skjer. can't wait :D Det kommer til å skje så mye kult fremmover! Jeg nærmer meg en mer voksen verden føler jeg!

I går var jeg med Omar hos kompis av han på Grønland! :D Steffen var der og! Det var koselig, og vi endte opp med å dra på Trompeten kl 01.30! haha.. ikke mye tid på byen men vi fikk gjort mye forde. Møtte på naboen og typen som joina inn på trompeten. Ble taxi med dem hjem. Dansa hele natta! Lenge siden jeg har dansa så mye :P Var gøy, elsker å danse. Men herregud gutter er imposlitne til tusen. Merket i går hvorfor jeg ikke liker "hetero" utesteder.. Uansett! I dag blir det SO med Malin og folk.. Forhåpentligvis skal jeg møte en søt jente fra GS der ;) hæhæ! Livet er herlig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Hey guys! Er en jente fra Oslo som lever livet fullt ut. Jeg er også lesbisk noe som gjør livet mitt noe anderledes. Står for hvem jeg er:)Jeg blogget mye før, da jeg Bodde ett år i USA. (Det er 2 år siden) Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del :) kommer til å legge ut ting jeg gjør etterhvert. :)

Kategorier

Arkiv

hits