LONDON took all my money..:P

Vi dro ikke akkurat edru.. hvertfall hu vennina mi..ALEX :P haha. Vi var på bursdag kvelden før, så det ble bare ett par timer søv før vi dro kl 9 på morningen for å ta toget til Gardemoen :P Første stop MC'Donalds! Må jo ha litt frokost :PVi mellom landet i Danmark (København) ;D Følte for å være litt Jackass da vettu ;D

Then We arrive in LONDON! Tokk Taxi til Hotellet som lå to gater unna Oxford Street! :D digg at vi var så nærme, for sist vi var i London, bodde vi så langt som mortensrud unna byen!

Ettersom vi hadde brukt nesten hele dagen på å komme oss dit gadd vi ikke gå ut å spise, så vi bestile Take away! Det smakte egentlig bare dritt. Skikkelig JUNK food! rant olje av kyllingen :S BLÆH. Men Vi dro på buttiken og kjøpte frokost og blandevann for kvelden!

En liten videosnutt fra vorsen :P

Jag har mina Øl brillar på! :P

Ble ikke tatt noen bilder på byen, men var en hip hop, R&B club.. var helt greit der. Fikk tips om en bedre club vi kunne dra på fredagen, men vi dro desverre ikke ut p.g.a jeg ble dårlig :/ men alle tre var slitene etter en hel dag Shopping da uansett, so it didn't matter! :)

Lørdagen: Brukte hele dagen på shopping da også, vi skulle jo dra kl halv 4 på natta så planen var å ikke drikke.., men vi endte opp på en Engels fotball pub likevell.. alex vettu :P Etter at vi dro til et stort kjøpesenter, dro alle på en bar ved siden av senteret.. tok et par øl der, og dro videre til den fotball puben etter det. Den lå like ved hotelet :P Alex fant seg en fyr som alltid.

Og hun kjøpte en mistletoe som en gammel mann kom og løftet opp over hodet mitt. Han bare: MISTELTOE (trutemunn) hahahah holdt å å dø der. XD

På natta våknet alle opp i stress for å rekke Taxien vi hadde forhonds bestilt. Når vi kom til togstasjone fant vi ut at toget ikke kom før om en time ( INTERNET tok feil -.-) Og vi var ikke de enste som hadde tatt den feilen. Endte opp med å ta taxi til Heatrow med to svensker som også var i en hast! :P Vi rakk heldigvis flyet, og jeg tror alle tre sov hele flyturen hjem. :)

En herlig tur har det hvertfall hvert. Med mange morsomme minner, og en full koffert med NYE klær. :D legger ut hva jeg shoppet over.

En house låt jeg hørte på flyplassen i Danmark!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tunashit

tunashit

19, Oslo

leser denne bloggen NÅ

Hey guys! Er en jente fra Oslo som lever livet fullt ut. Jeg er også lesbisk noe som gjør livet mitt noe anderledes. Står for hvem jeg er:)Jeg blogget mye før, da jeg Bodde ett år i USA. (Det er 2 år siden) Som person er jeg spontan og jeg liker å finner på mye sprell! :D Jeg maler også en del :) kommer til å legge ut ting jeg gjør etterhvert. :)

Kategorier

Arkiv

hits